Ons blog

Jouw dagelijkse kost

Maarten, zwemmen, eten en zijn goede doel

Jouw Dagelijkse Kost

10 juli 2019 door Monique van Etten-Uithof

Femke zucht even, ze hoort mensen nog napraten over de ZwemElfstedentocht. Heel voorzichtig, respectvol en diplomatie maakt ze een opmerking...

Lees meer

Wat gaaf dat jullie gaan verhuizen!

Shoptegoed Jouw Dagelijkse Kost

1 juli 2019 door Monique van Etten-Uithof

Er komen twee super energieke meiden de winkel binnen. We komen onze bestelling ophalen! Wat gaaf dat jullie dit zo doen en niet stoppen maar gaan verhuizen!

Lees meer

Wat vinden jullie van de vegetarische slager?

Droog bonen goed alternatief voor vlees

26 juni 2019 door Monique van Etten-Uithof

Jeetje, dat is nogal een vraag. Ik heb er wel een antwoord op. Maar het is maar net van welke kant je kijkt om het juiste perspectief van dat antwoord te zien... Ik doe een poging. Want het is wel een hele mooie vraag!

Lees meer

Wil je ons helpen?

Winkel doorkijkje

19 juni 2019 door Monique van Etten-Uithof

De pop-up winkel wil een volgende stap maken omdat we horen dat er vraag is naar dat wat wij verkopen. Duurzame dagelijkse boodschappen. Tim oppert een idee om deze stap net even wat makkelijker te kunnen maken.

Lees meer

Janneke wil niet met lege handen aankomen…

Thee van Roeach in oud theeblik

12 juni 2019 door Monique van Etten-Uithof

Maar ze wil ook niet meer bijdragen aan de consumptiemaatschappij. Altijd maar meer en nog eens meer spullen. Bah, ze is er helemaal klaar mee! Maar wat dan? Dan zijn er gelukkig de upcycle cadeaus!

Lees meer

Deze winkel moet het wel redden hoor!

een greep uit het assortiment

5 juni 2019 door Monique van Etten-Uithof

Het is een veel gehoorde uitspraak: "Ik hoop zo dat jullie het redden. Jullie hebben lef gecombineerd met daadkracht. Dat zijn precies de dingen die nodig zijn om dromen waar te maken. Deze winkel MOET gewoon verder groeien. We hebben dit ECHT nodig!

Lees meer