Webwinkel

Een deel van ons assortiment én het shoptegoed, kun je online bestellen en in de winkel afhalen. Betalen kan bij afhalen in de winkel, via iDEAL of via PayPal.

Shoptegoed Jouw Dagelijkse Kost

Risicoloos een eerlijk en gezond voedselsysteem kunt helpen!
Dat wil toch iedereen?!
Het werkt super simpel:

1.    Koop shoptegoed voor een bedrag naar keuze (€5,-, €10, €20,- €50, of €100,-, in de winkelwagen kun je aangeven welk bedrag je wilt en tot 1 jaar na uitgifte geldig).
2.    Bij inlevering van de kaart in de nieuwe winkel, trekken wij het bedrag dat je al betaald heb af van je boodschappen die je op dat moment doet. (mag ook in meerdere keren)

Helemaal eerlijk en lekker simpel dus! Lees verder in de webwinkel

In de webwinkel kun je brood, klein & luxe brood en koeken en gebak bestellen. Bakkerij Tromp bakt voor ons en de Streekboer zoveel mogelijk met lokale en biologische ingrediënten. De bakkerij heeft zelf geen bio certificering, dus de producten mogen we niet biologisch noemen. Maar dat geeft niks, wij weten waar het mee gemaakt is en bovendien steun je de lokale economie door meer te kopen uit de eigen regio. Bio of niet bio, het gaat ons toch om het verhaal er achter. En dat klopt als een bus!

Spelt Volkoren Desem Bakker Tromp

 

Je kunt ook je upcycle-cadeautjes bestellen via de webwinkel. We hebben van de meeste maar één exemplaar, dus als je zeker wilt zijn dat hij voor jou wordt? Even bestellen, zetten wij hem voor je klaar. Afhalen kan op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Een upcycle-cadeautje helpt om de afvalberg te verminderen. Er zijn altijd hele leuke gebruikte spullen te geven als cadeautje. Wij combineren de gebruikte ‘gadgets’ met duurzame streekproducten. Zo ontstaan er uniek cadeaus. Goed om te geven, leuk om te krijgen!

Upcycle-cadeau